Basisoverhemd

Young Man, Blue Sky, Thumbs Up, Luxury Watch, Success

Sport en gezondheid gaan hand in hand, want als je aan het sporten bent, train je praktisch zowel je lichaam als je geest. U maakt gebruik van een van de meest bekende en meest noodzakelijke apparatuur die u kunt gebruiken: uw kleding. Door simpelweg onze kleding te dragen, zult u ongetwijfeld een veel beter en voller lichaam hebben dan u anders zou hebben.

Een van de meest basale, maar meest bewonderenswaardige aspecten van onze kleding is hun vermogen om onze vorm te ondersteunen. Een goed shirt zorgt voor een goede broek die voorkomt dat je het moeilijk hebt in de kofferbak. Je hebt een overhemd nodig dat kreukvrij is, zijn vorm behoudt en zo licht als een veertje werkt. En als het gaat om ons Shape magic-ondergoed, was het nog nooit zo eenvoudig om er sexy uit te zien en aan te voelen als wanneer we de Magic Fabric gebruiken. Dit zal letterlijk je middenrif 'vervormen', je benen vegen en je look dramatisch liften. Het is alsof een glamourmake-upartiest een glamoureuze kleur gebruikt – zo puur. Het enige dat u hoeft te doen om de best mogelijke resultaten te krijgen, is er aandacht aan besteden en het begrijpen.

topjes: wat te dragen

Broeken: wat te dragen

Jassen: wat te dragen?

Overhemden:Basisoverhemd

Topjes: wat te dragen

Broeken: wat te dragen

Jassen: wat te dragen?

Overhemden: wat te dragen

Topjes: wat te dragen

Broeken: wat te dragen

Jassen: wat te dragen?

Overhemden: wat te dragen

Topjes: wat te dragen

Broeken: wat te dragen

Jassen: wat te dragen?

Overhemden: wat te dragen

Mouwloze top met lange mouwen met vlindermouwen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het aanbod. Er is een ongelooflijk scala aan stijlen en kleuren. Je kunt tops met lange mouwen vinden in zeer gewaagde kleuren zoals rood, roze, groen, koningsblauw of zelfs de nieuwste rage – paars.

Het belangrijkste om te onthouden is dat deze stijl van mouwloze tops erg 'veerkrachtig' is. Dit is een zeer uniek ontwerpvoordeel van de stof. Terwijl je in deze tops beweegt, veert de stof terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer je stopt met bewegen. Dit zorgt ervoor dat waar je ook beweegt, het onderste deel van je top stevig op zijn plaats blijft.

Doordat de stof zo aanvoelt, voel je je er heel licht in, alsof je er niet eens bent. Het is heel moeilijk om een ​​Chaos-shirt te maken, maar heel gemakkelijk om comfortabel en warm te zijn als je een funky mouwloze top met lange mouwen draagt ​​in een rustige omgeving.

Doordat de materiaalspanning breekt, voel je de ontspannen druk als je beweegt. Deze top is ideaal voor de warmere maanden, maar kan in alle seizoenen door iedereen gedragen worden. Het is erg flexibel, dus gooi het gewoon over een smaragdgroene spijkerbroek en riem om onmiddellijke aantrekkingskracht toe te voegen. Of gewoon niet, maar toch je jas niet meenemen!

riemen: wat te dragen?

Over jeans gesproken, chino's zijn voor volwassenen. Kroonluchters zijn voor oudere vrouwen. Ze houdt ervan om haar eigenwaarde te vertegenwoordigen door haar onafhankelijke vrouwelijkheid te benadrukken. Damesjeans zijn zwaar – ik bedoel echt zwaar. Een stevige tailleband van 14,0 mm ondersteunt het grootste deel dat alleen uit de taille komt, terwijl het toch zacht blijft tegen de huid. Een goede truc is om deze riem om te doen, de jeans uit te doen en de riem in de zakken te stoppen. Je kunt niet fout gaan, want het ziet er nog steeds scherp uit en je zult je sexy voelen en niet alsof je Spanx bent geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.