De evolutie van streetwear

Skate style clothing

De oorsprong van street wear is georegio-dimensionaal, en betekent letterlijk “de aarde binnendringend”, aangezien het vroeger een nominaal bestaan als een soort uniform voor een generatie heeft gekend. Maar met het verstrijken van de jaren heeft de street wear een stilistische verfijning en een gevoel van eigen Appropriacy gekregen.

Hoe breed de wortels van de streetwear werkelijk zijn laat zich op dit moment door iedereen raden, maar de meest invloedrijke makers van merkkleding voor skateboarders, die ze begonnen te distribueren via postordercatalogi en ze te tekenen zoals wij dat wilden, waren Freddy Kruger en Walker skateboards. Kruger creëerde Skate Apparel die al snel werd opgepikt door de ensu stoffen. Kruger begon een unieke oxymoron te ontwikkelen, ontwerpen en distribueren wat hij zelf creëerde. omgekeerd trok de opkomst van Skate style Apparel handelaren als Yourself, Sneaker, Clippers, FUBU, Oakley, kindvannel, bobcade, Plastisol, True Religion en Emerica een geheel nieuwe aanhang aan.

aferne schoenen, jassen, shirts en tassen worden gedragen door de fashion forward skaters over de hele planeet. De als icoon herkenbare street wear merken zoals snapback caps, sweatshirts, jeans, t-shirts, hoodies, tassen, zonnebrillen en snap-back hoeden zijn te verleidelijk om voorbij te laten gaan en bieden een tijdige getuigenis van de populariteit van deze nieuwe urban mode.

De skate-schoenen zijn de avored stijlen die momenteel trending zijn in sportschoenen. Deze stijl heeft zich ontwikkeld uit de lange-boardser-arena die unieke ontwerpen geïnspireerd door het snowboard presenteert en is voorzien van zacht materiaal dat comfortabel is bij het dragen.De basis geometrie van deze stijl is dat de hielen hoger zijn dan de tenen en dit schoeisel is sterk ontworpen om de enkels te ondersteunen. De druk van je voeten wordt goed verdeeld over het board zoals dat ook bij een langere float het geval zou zijn. De sterke boardgrip in combinatie met de grip van de drager zal dat veel veiliger maken.

Niettemin, als Swerve schoenen, andere vormen van street wear kleding, schoenen en sneakers zijn ondenkbaar voor je. Doe gewoon de verschuiving. Doe die merkaankopen online. Van schoeisel tot kleding zult u uiteindelijk een klein fortuin uitgeven, zoals bewezen door de groothandel in schoenen. Online winkels besparen u ontegenzeggelijk tijd, moeite en geld aan echte producten die u direct kunt kopen. Het is ook erg handig en snel.

Niettemin zijn de merkbewuste mensen ook zeer geïnteresseerd in individuele smaken, waardoor de trend van personalisatie opduikt. Ook deze winkels presenteren een breed scala aan indiglo en driedimensionaal bedrukt design dat gewoon onmisbaar is voor een skateboardde. Stijlvolle gedrukte ontwerpen zoals kerstbomen, kersen, vlokken en bellen kunnen de speciaal voor jou gemaakte T-shirts en sneakers sieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.