De grondbeginselen van de barbier

 

Vrouwen kapselsVoor we beginnen te begrijpen wat een kapper doet, moeten we eerst de basisprincipes op een rijtje zetten.

Bdebian:

De definitie van barbier is iemand die zich bezighoudt met het knippen van haar. De meeste kappers knippen het haar, maar sommigen kiezen voor een volledig nieuwe snit, waarbij ze het haar kort houden of “linguing”.

kappers:

In het oude Rome werden kappers beschouwd als de belangrijkste mensen in de stad. Zij waren goed gekleed en waren op de hoogte van allerlei boetes en rechten. Zij werden ook beschouwd als mensen van het laken en de gewaden. Rijke klanten die het zich konden veroorloven hun haar te laten “pronken” (naast andere vormen van pracht en praal).

In de Elizabethaanse tijd waren kapperszaken het centrum van schoonheid en mode. De kappers van die tijd leken op dokters en tandartsen en ze werden goed betaald voor hun diensten. Onder de beschikbare kapsels was de ‘lange bob’ erg populair.

De kapper:

De rol van de hairstylist in het leven van de mensen is even divers als de klanten waarmee hij te maken heeft. Of hij nu haar knipt voor mannen of voor vrouwen, hij is dagelijks betrokken bij het voeden en stylen van het haar. Net als artsen en tandartsen zijn kapperszaken en kapsalons onderworpen aan voorschriften en wetten die hij gemakkelijk kan naleven.

Soorten kapsels:

Het meest basale kapsel is de ‘barley’.barley bestaat uit lang haar dat op dezelfde lengte is geknipt. De techniek is afkomstig van het eiland Barbados.

Het volgende type kapsel is de ‘quiff’.Bij de ‘quinette’ wordt het bovenste deel van het haar verwijderd, zodat het haar aan de achterkant fier overeind blijft staan. Het belangrijkste kenmerk van de ‘quinette’ is zijn elegantie.

Natuurlijk zijn alle bovenstaande kapsels klassieke kapsels. Je kunt andere kapsels vinden die populair zijn of populair willen worden, maar als je in de moderne tijd wilt staan, moet je proberen complexe kapsels te leren. Complexe kapsels kunnen je er dynamisch, mysterieus en sexy uit laten zien. Als u in de toekomst een model wilt zijn, moet u weten hoe u het haar moet bewerken, want haar ondergaat verschillende reacties.

Multifocale kapsels zijn complexe kapsels die tegelijkertijd met plooien op een of andere manier kunnen worden gestyled. Kruiden- en medische behandelingen kunnen worden toegepast om het haar te stylen. Verschillende haarkleuren kunnen worden gemengd om het haar een unieke look te geven.

Hergroei knippen is een lastige kunst omdat er niet veel ruimte is voor fouten. Het is aan te raden een professionele kapper in te schakelen om u te helpen bij het maken van dit soort keuzes.

Gebruik maken van de luchtdroog methode voor hairstyling zal knoeien elimineren en bespaart u tijd. Het zal ook de tijd verkorten die je besteedt aan het drogen van je haar. Wanneer je de föhn gebruikt, breng je deze aan op de haaraanzet en blaas je deze droog. De wortels zijn degenen die het gezicht en het haar schaduw geven. Korter haar zal meer droogtijd nodig hebben en dit zal het moeilijk maken om het te stylen. Het is heel belangrijk om de juiste hoeveelheid warmte te gebruiken bij het gebruik van de föhn. Niet te veel en niet te weinig warmte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.