De voordelen van sieraden

sieraden

Ziet u veel verschil tussen een juwelierszaak die zelfgemaakte sieraden verkoopt en een juwelierszaak die geheel gerund wordt door een bedrijf? Het grote verschil is dat Juwelier Culemborg die alleen of met elkaar in zaken zijn meestal de producten van hogere kwaliteit aanbieden. Laten we eens kijken naar een paar van de redenen waarom juweliers zo’n drastisch tegenovergestelde benadering van hun vak hanteren.

Kwaliteit loopt als een rode draad door elk aspect van het juweliersvak. De aankoop van fijne juwelen draagt rechtstreeks bij tot de kwaliteit van de producten die in een juwelierszaak terechtkomen, het advies dat een juwelier geeft aan zijn of haar klanten, en uiteindelijk, de juwelen in een juwelierszaak verkopen. Elke professionele juwelier weet dat het uiterlijk van een klant individuele sieraad is uiterst belangrijk – in het bijzonder, omdat het stuk zelf bevat de kostbare edelstenen die deel uitmaken van persoonlijke hun klant juwelier.

Een deel van het probleem dat juweliers ondervinden bij concurrenten is dat de kwaliteit van hun produkt niet altijd gegarandeerd is.Er is zeker behoefte aan veel ervaren juweliers. Dit geldt zowel voor de ervaren juweliers die hun eigen juwelierszaak willen runnen; als voor de jonge juweliers die mode-sieraden kopen voor eigen gebruik, of voor eigen gebruik niet zo veel ervaring nodig hebben. Hoewel er veel jonge mensen zijn die zelf met modejuwelen kunnen omgaan, zijn er nog steeds voldoende ervaren juweliers nodig.

Er zijn veel relatief nieuwe bedrijven die de juwelenindustrie betreden. Deze bedrijven zijn relatief nieuw in de wereld van sieraden maken en ze bieden een veel variatie die zeer aantrekkelijk is voor veel consumenten. Echter, deze bedrijven zijn nog steeds slechts een paar van de vele sieraden bedrijven uit de hele wereld. Er zijn een aantal redenen waarom deze bedrijven een goedkopere prijs kunnen bieden aan een consument dan andere juweliersbedrijven.

Eerste en belangrijkste, zijn deze bedrijven niet van plan om zo veel geld te maken hun eerste jaar van het bedrijfsleven, zoals sommige bedrijven van eerder deze eeuw deed. Hoewel het waar is dat mensen graag geld te besparen wanneer dat mogelijk is, is er een relatief grotere kans dat een individu zal gaan en kopen nieuwe producten die hij of zij wil gewoon omdat ze al bestaan, in plaats van als gevolg van een overtuigend verkooppraatje.

Ten tweede, omdat deze bedrijven kleiner zijn dan de grotere juwelierszaken, is er enige ruimte voor winst. Ook al winkelt de eigenaar van Towler in de ontwikkelings- en overlastmarkt (NQR); het is niet noodzakelijkerwijs zo dat hij in het eerste jaar minder geld zal verdienen dan hetzelfde bedrijf dat ergens anders is gevestigd. De eigenaar van de fabriek verdient misschien veel minder geld omdat de overhead van het bedrijf lager is en de kosten van het lenen automatisch worden opgevangen door de lagere uitgaven van het bedrijf. Hier zit echter een zekere logica achter, die waarschijnlijk niet wordt overwogen door de meerderheid van de hedendaagse shoppers. In plaats van meer geld te verdienen, verdienen ze misschien gewoon minder geld. Wel, in ieder geval geeft de Towler de consument de mogelijkheid om NQR artikelen te krijgen voor een veel redelijker prijs dan zij zouden doen aan de grotere oppervlakte van de markt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.