Een gids kopen?

barber using scissors and comb - kapper stockfoto's en -beelden

Behalve het kopen van een handleiding voor het knippen van mannenhaar, is het moeilijk om het goed te krijgen, of om een ​​stijl te geven die past bij de persoon aan wie je het knipt. Kappers hebben het probleem echter blijkbaar opgelost. Omdat hun advertenties ons angst aanjagen met afbeeldingen van vette snorren en baarden, is een kapper een goede keuze als u de beste en duurste haarsnit wilt kopen, een kapsel waar u zich goed bij voelt en uw klant zich nog meer op zijn gemak voelt bij hem.

Onlangs hebben kappers een comeback gemaakt in Londen na de opening van twee kapperszaken, de ene in Tanneries market en de andere in SohoSquare, die de lange rijen bij de kapperszaken beu waren. Er zijn andere kappers in Londen, die allemaal gespecialiseerd zijn in verschillende stijlen – en het is nu gemakkelijker dan ooit om een ​​veelzijdige kapper te krijgen, waarvan sommige voor hun brede klantenkring.

In veel opzichten is de opkomst van de kappersdiensten in Londen te danken aan het succes van de veel gekopieerde Amerikaanse stijl, die een fortuin in de zak van de kapper achterliet nadat de kappers vrijkwamen uit de handen van de wurggreep van de grote kappers die hun winst maakten door ze onder de uren te houden. In Amerika vond de stijl die bekend kwam te staan ​​als de linguale kappers, uiteindelijk zijn weg naar Engeland, waar het bleef, maar alle kappers waren uiteindelijk in de lijn van de imitatie, tenzij je toevallig een van de weinige kappers in Londen was dat was eigenlijk nog steeds het stylen van mannen in hun late tienerjaren of vroege jaren twintig toen de stijl voor het eerst in de mode kwam. Tegen de tijd dat het midden tot eind jaren negentig ronddraaide, waren de meeste mannen van in de twintig van de rechte en golvende kapsels gegroeid en begonnen ze het lange, gladde haar te dragen dat stijlen over de hele wereld ervoor zorgen dat hun klanten ze bezitten.

Als je eenmaal de vorm van je gezicht kent, ben je in een veel betere positie om een ​​stijl te kiezen die bij je past. En als je het niet zeker weet, vraag het dan aan een van je vrienden die eerlijk tegen je zal zijn. Je wilt er tenslotte op je best uitzien. Een van de geweldige dingen van een kapper is dat hij wordt betaald door uniform, door de snit en de snit wordt duidelijk gemaakt, door het mes, en als je in een winkel bent, is hij verantwoordelijk voor de hele look; hij heeft zijn vaardigheden bewezen tijdens de drie maanden durende meting, waarin je je vraagprijs betaalt, hij heeft zijn karbonades getoond, en als je naar een baan in een arbeidsbureau kijkt, is hij je baas, en je punt van korst in de arbeidsrelatie is theotin' waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.