Haarverf Haarverf

Free Gratis stockfoto met badkamer, chique, haar Stock Photo

Ons doel is om mensen met minimale stress op hun hair.

U zult vaak het gevoel hebben dat uw carrière nog niet af is, als u eenmaal klaar bent met uw haar. Uw kapsel kan onvolledig zijn alleen omdat u er nog niet klaar mee bent. Echter, met onze hulp kunt u dat vlekkeloze kapsel bereiken.

U kunt ervoor kiezen om ons te bezoeken in Heerlen, Branson, Davidde ofondingen. Alle drie zijn het minder stressvolle omgevingen dan die van andere topkapsalons. Onze klanten komen over het algemeen voor een eerste consult en we nemen ze mee door een reeks van ontspanningstechnieken gericht op het ontstressen van lichaam en geest. Aan het einde van de sessie voorzien we hen van persoonlijk gerichte nazorgproducten die een vlotte terugkeer naar het werk zullen verzekeren.

Op dit moment heb je misschien de drang om op een nieuwe date te gaan of die promotie te pakken. In deze tijden kunnen wij u helpen met een kort kapsel of de salon een speciale haarverf laten aanbrengen die de kwaliteiten naar boven haalt die u heeft willen laten zien. In Maastricht hebben we veel Afrikaanse klanten die een nieuwe look in hun Afrikaanse trekken willen hebben. Net als in de rest van de wereld kunt u bij ons terecht voor haarkleuring, haarweven, body shaping en haarstyling.

De Maastricht Evening Dyeing Treatment is voor zowel mannen als vrouwen, die hun haarkleur willen veranderen. Alle klanten krijgen de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende opties. De eerste is de Palermo-stijl, die donker is aan de bovenkant en juist licht aan de uiteinden. Lichter aan de uiteinden zou meer geschikt zijn voor mensen die het haar willen laten afslanken. Mensen met donker haar wordt aangeraden het Confusion System te gebruiken. Dit systeem wordt door artsen gebruikt om bewuste mensen met hoofdpijn te helpen. Onze colorist hielp een vriend die door een slechte periode ging, en hij gebruikte de techniek pillow-top. Hij had een groot succes, en gaf hem het idee voor de theorie achter het Palermo Systeem. Het systeem duurt acht uur, en wij leveren alle diensten samen, zodat aan uw volledige nazorgbehoefte door ons wordt voldaan.

Na vier jaar van uitstekende service is onze Mad Hatter haarverfkroon nu een vast onderdeel geworden in bijna elke mans garderobe. Niet alleen past de kroon bij uw eigen smaak en niveau van suave, het vult uw blik aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.