Hoe draag je een witte panty?

gedeeltelijke weergave van vrouw in gele panty's en roze schoenen op blauwe achtergrond - panty stockfoto's en -beelden

Hoe ingewikkelde patronen te dragen met witte panty’s [http://www. substraatonline.com/category/thermo-tights-2/] om neutrale kleuren een boost te geven, om je koudere dagen persoonlijkheid te geven en om een ​​breed scala aan outfits te complimenteren.

Hier zijn 12 manieren om uw witte panty interessanter te maken [http://www. substraatonline.com/category/thermo-panty-2/]

1. Bekijk het nieuwste assortiment Masquerade White Panty’s. Hoewel deze panty’s voornamelijk zwart zijn, zijn ze een mengsel van baleinen, zoals visnet en mesh, en zijn ze ook ingewikkeld ontworpen met ingebouwde zilveren vlekjes.

2. Als je in een koud klimaat leeft, werken wit acetaat of nylon goed. Acetaat werkt goed aan de onderkant van je benen, maar nylon panty’s zouden beter werken op de dijen.

3. Je kunt je look een glans geven door een panty met gemengde kleuren te dragen. Het dragen van een neutrale top met een vleugje felle kleuren of designerkleding kan je look een boost geven.

4. Je kunt met blote benen gaan of een korte en halflange rok dragen met een witte panty. Combineer deze look met een wijd uitlopende broek die je uitlopende pijpen kunt dragen voor een ongelooflijk slanke uitstraling of tot aan de knie voor een flirterige look.

5. Draag uw panty naar uw werk, zodat u ze kunt dragen zoals ze zijn gemaakt voor uw werkgewoonten.

6. Als je het wat rustiger aan wilt doen met je portemonnee, kun je je witte panty’s met versieringen altijd dragen voor een gelegenheid die je leuk vindt, maar waarvoor je misschien nog nooit een panty hebt gedragen, zoals een familiedag of bruiloften.

7. Witte panty’s kunnen ook worden gedragen voor algemene taken in de keuken, zoals koffie zetten en taarten bakken, zodat u zich kunt voorbereiden op perfecte ochtenden in de keuken.

8. Als u bereid bent iets meer uit te geven, kunt u voor hetzelfde geld veel meer kleding krijgen door in de groothandel te kopen. Witte panty’s verslijten veel sneller dan zwarte panty’s, dus u zult er meer waarde uit halen.

9. Een frisse tip is om je witte panty’s in een katoenmix te kopen, zodat ze veel langer meegaan. Ook omdat je ze waarschijnlijk veel zult dragen, is het logisch om niet iets te dragen dat van synthetisch materiaal is gemaakt.

10. De nieuwste ontwikkelingen zijn rekbare panty’s die alle stretchvoordelen bieden, maar niet zo strak zijn dat ze de bloedstroom beperken. Deze hebben een dubbellaagse stofconstructie die ondersteuning biedt, maar zonder beperkende jenevertjes die bulk creëren.

11. Witte panty’s met metallic stippen zijn ook een nieuwe toevoeging aan het assortiment. Deze hebben het voordeel dat ze sprankelend en toch smaakvol zijn en kunnen worden gedragen voor af en toe een avondje uit.

12. Witte panty’s kunnen ook worden verlengd met behulp van een proces dat muffil Pret enters wordt genoemd, waardoor de illusie van langere benen wordt gewekt.

Er zijn veel technische functies om uit te kiezen, zoals reflecterende details die al zijn ingebouwd en die betekenen dat ze een groot percentage van het reflecterende oppervlak kunnen verlichten.

Je kunt je panty personaliseren door te kiezen in welke kleur je hem wilt hebben. Je kunt zowel meerkleurige opties krijgen als talloze tinten wit, en het decoreren van de panty duurt slechts enkele seconden door de beschikbare kleuren te variëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.