Hoe een lange mouw te dragen

lange mouw

Onder de vele termen die tegenwoordig in de mode-industrie worden gebruikt, is “lange mouw” een van de meest prominente. Het duidt op iets dat zowel stijlvol als functioneel is. Maar hoe draag je eigenlijk een lange mouw? Voor zover u weet, is dit waarschijnlijk het eerste waar u meer over wilt weten.

Om het eenvoudig te zeggen, moet u een shirt met lange mouwen kiezen dat goed bij uw lichaamstype past. Als je niet zo lang bent, kies dan voor iets dat meer dan een paar centimeter onder je werkelijke lengte zit. Meer specifiek, wanneer u op zoek bent naar lange mouwen zoals deze, zorg er dan voor dat de mouwen op zijn minst tot de bovenkant van uw billen komen. Als u een beetje verlegen bent, kan het een goed idee zijn om een top met lange mouwen te kopen met mouwen die meer dan een paar centimeter onder uw werkelijke lengte zitten. Het flatteert uw lichaamsvorm en laat u er aantrekkelijker uitzien.

U kunt voor een aantal verschillende looks gaan. Het enige wat u hoeft te doen, is iets kiezen dat bij uw persoonlijke stijl past. Als u er bijvoorbeeld niet van houdt om met uw bikini’s te pronken, maar ook niet de bovenkant van uw dijen onder uw Longsleeve dames wilt verbergen, dan zou een eenvoudig topje zonder prints voor u de truc moeten zijn. Het enige wat je moet doen is iets vinden dat je topjes en je longsleeves goed scheidt. Kies voor iets dat strakke lijnen heeft voor een vlekkeloze afwerking.

Als je van plan bent je longsleeves te dragen met baggy jeans, moet je weten dat de longsleeves de neiging hebben om in de tailleband van je jeans te graven op plaatsen waar je het het minst verwacht. Sommige vrouwen kunnen hier zelfs heel negatief op reageren, vooral als je een jeans met een hoge taille draagt. Er zijn veel longsleeves met verschillende kenmerken die aan uw behoeften kunnen voldoen. Bijvoorbeeld, dergelijke longsleeves omvatten de boze behaarde mouwen, de gerolde manchetten, de elastische taillebanden, en de dikkere zomen.

Nogmaals, je moet rekening houden met je lichaamstype bij het dragen van longsleeves. Als je bijvoorbeeld vrij dun bent, moet je te dikke longsleeves waarschijnlijk vermijden. Kies iets dat meer dan een paar maten groter is. Sommige vrouwen denken dat hoe langer de mouwen zijn, hoe beter de armen eruit zien. Dit is niet noodzakelijk het geval. Je wilt eigenlijk lange mouwen kiezen die op een ander niveau zijn dan je armen. Bijvoorbeeld, als u lange armen met dunne handen hebt, kunt u beter kiezen voor een mouwloze die 3/4 lengte mouwen heeft.

Aan de andere kant, als je volumineuze armen hebt, kun je gaan met 3/4 lengte mouwen. Misschien wilt u de korte mouwen contrasteren, zelfs als ze dezelfde kleur hebben. Dit zal u een slankere look geven. Bovendien, door het dragen van 3/4 mouwen, zult u zelfs meer vrijheid hebben om uw armen te bewegen wanneer u een korte broek of ander type broek draagt.

Het is erg belangrijk om de juiste longsleeves te kiezen omdat je een moderne, stijlvolle look wilt uitstralen. De stijl die het beste bij je past zal je gevoel van eigenwaarde verhogen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.