Hoe haalt u het beste uit uw damescollectie?

Dameskleding Breda

Een grote avond uit! Je hebt de hele week gewerkt en je wilt jezelf belonen. Vier je prestaties tijdens een paar gelukkige uurtjes. Het signaal komt steeds dichter bij 6 uur ’s ochtends en je wilt op de een of andere manier nog niet naar bed? Wat trek je aan? En nee, je accentmaanden zijn nog niet voorbij! Maak je klaar om extravagant, fantastisch en romantisch te zijn, met de damescollectie tegen een gereduceerde, basic en runway prijs.

We krijgen een e-mail van een trotse fan. “Ik heb zojuist uw mooie dameskleding website gekocht zonder speciale toegang tot een stylist of retail manager. Ik ging naar de website die bovenaan mijn browser staat en was behoorlijk onder de indruk. De kleding is prachtig, het ontwerp van de website is zeer doeltreffend, het bestelproces was gemakkelijk te volgen en ik ontving mijn artikelen binnen twee dagen. Dank u wel!”

Deze klant werkt toevallig in de mode-industrie. Zodra ze haar nieuwe outfits had aangetrokken, kon ze niet wachten om haar styliste te bellen. De feestdagen waren net voorbij en de uitnodigingen voor bruiloften begonnen binnen te rollen. Ze verwelkomde dankbaar de kans om haar stylist te ontmoeten en alle glamour uit haar kast te halen. Als professional in de mode-industrie kon ze het geweldige advies dat ze van onze professional kreeg niet weerstaan. Ze boekte een één-op-één met onze styliste om haar prachtige jurk te strijken en al haar outfitopties te bespreken. En dat is hoe onze relatie handig en leuk werd.

Bij een andere gelegenheid zette onze vertegenwoordiger onze jongens af bij hun hotel. Toen hij de jongens kwam ophalen, viel zijn oog op een blauwe jurk met vijf sterren, verguld met appliqué, in een beperkte oplage, ooit alleen verkrijgbaar voor de hoofdprijs. De vertegenwoordiger zei dat hij alleen tijdens de feestdagen in de uitverkoop verkrijgbaar was. Toen de grote dag aanbrak, kon hij niet wachten om hem aan te passen. Het prachtige versierde, getailleerde lijfje maakte het feestelijk zonder stressvol te zijn. Hij was op slag verliefd: “Dit is de mooiste jurk die ik ooit heb gehad! Ik kan niet geloven dat het me zoveel geld heeft gekost! Ik moet je laten weten dat veel mensen proberen deze jurk te bemachtigen. Ik weet zeker dat het beroemdheid-waardig is.”

Dus, onze marketing man was begonnen met het creëren van vakantie campagnes, en hij kreeg een verbazingwekkend resultaat. Miljoenen van zijn Facebook-volgers wilden deze jurk, maar ze konden het zich niet veroorloven. Dankbaar voor de dagelijkse e-mails van zijn fans, ging onze klantenservice naar hem toe om de prijs te controleren. Zonder succes, checkte hij met onze hoofdinkoper en vertelde over de geweldige uitverkoop. Op dat moment barstte onze hoofdinkoper in lachen uit. Hij realiseerde zich de situatie van onze klant en nam onmiddellijk contact op met onze marketingman.

Ze hebben allebei een deal gemaakt: Het bedrijf van de superster zou het voor een jaar reserveren, voor een datum niet ver van jaar. De gelukkige dame die onze advertentie zag (haar voorzichtige, maar stralende zelfvertrouwen overwinnend) vroeg ons de voorwaarden te wijzigen en het aan haar te verkopen voor 25.000 dollar. Het duurde even, maar ze stemde toe. Verbazingwekkend, wij gingen akkoord.

Een jaar later kwam ze ons kantoor binnen waar we in hype Belfast zaten (een mix van warme chocolademelk en thee). Ze was halsoverkop, wij waren gevleid, en ze was verrassend vriendelijk. We gaven haar ons kaartje en een beetje kleingeld en we zeiden: Zorg dat je het met trots draagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.