Hoe kies je het perfecte pak?

Pak AmsterdamZoek naar de stof die het beste bij uw persoonlijke smaak past. Loungewear, casual pakken, zuivere zijde, luxe linnen, voeringen en modieuze keperstof zijn enkele van de meest populaire groene pakopties.

Zorg ervoor dat het model Burnished / Ironed / Flanneledo dat u uitzoekt een hoog katoengehalte heeft. Deze modellen zullen klaar zijn voor elk seizoen. U kunt ook willen wegen op de kwaliteit van de constructie. De double breasted traditionele is de meest populaire, maar er zijn ook verschillende design opties om uit te kiezen. Kijk voor detaillering die twee knoppen, klepzakken en een inkeping revers omvat. Een pak met een ingekeepte revers leent zich goed voor modeshows vanwege de formele uitstraling. De constructie van het pak

Let op details zoals de plaatsing van zakken, knopen en revers. De knopen moeten in een contrasterende kleur zijn voor een mooie stijl. De revers moeten ook altijd netjes en strak zijn, zonder losse draden. De optie van een monogram geeft een stijlvolle uitstraling. Het pak moet u goed passen zonder al te veel andere details te overwegen.

Je zou ook kunnen beslissen of je gaat voor shawl-let of geen shirt. Als je topafwerking goed gedaan is, kan de rest van de outfit een picture perfect mix match zijn. Als je besluit te gaan voor shawl-let, is het een goed idee om je bijpassende shawl ofwel op de bovenarmen of net onder de mouwen van je jasje te dragen.

Je zou ook kunnen gaan voor een model met een klein logo. Het is verrassend chic als accessoire.

Het model moet een klassieke pasvorm hebben. Je zou kleurrijke details kunnen toevoegen die het sportieve van het pak ook uitstralen. Tegelijkertijd moet het comfortabel aanvoelen en vorm geven aan je bovenlichaam.

Om de pasvorm te bepalen, kunt u een andere halsuitsnijding kiezen voor het jasje en de broek van het pak.

De was- en vlekbestendige stoffen zijn voorzien van zakken in de binnenzakken en op de tailleband van de jas.

Kies dan voor een flat-fronted, want die houdt zijn vorm goed en oogt subtiel in de taille, maakt het lichaam vrij en geeft u een vloeiende lijn. Het belangrijkste is de lijn.

Vergelijk ze naast elkaar en let daarbij op de kwaliteit van de stof, de stiksels, de stikhoeken, de snit van de armdrapering en de manchet. Het is de vetersluiting aan de zijkant die het stiksel laat zien.

Een van de meest modieuze en toch soepele onderdelen is het gebruik van in plaats gezet corduroy. Het is zacht en heel comfortabel voor de taille. Dit werkt het best met een double-breasted pak waarbij aan beide zijden knopen worden gebruikt.

Bepaal de precieze plaats waar u het koord wilt hebben nadat het in het pak is genaaid, rol de taille op tot de gewenste lengte en maak dan een rechte lijn naar de plaats die u zegt. De zijkanten moeten precies op de beoogde plaats liggen. Meer nog, het moet plat tegen de borst liggen wanneer u uw armen opheft. De vouw moet op één lijn liggen met de voorkant van uw duim wanneer u uw pak met een hemd draagt.

Het juk is een dunne strook stof die op de boven rug van het colbert wordt genaaid op de plaats waar de mouw moet komen. Het zorgt ervoor dat de arm sierlijk buigt. De manchetknoop is het accessoire dat op de gebruikelijke manier moet worden bevestigd.

Maak een Atwood uit het 18e eeuwse Groot-Brittannië, algemeen bekend als een Virgin. Na enkele aanpassingen en toevoegingen aan de huidige stijl, is het nog steeds gecategoriseerd als een traditioneel colbert. Helaas is de Virgin een zeer ouderwetse stijl, die er gedateerd uitziet als hij gedragen wordt.

De materialen zijn katoen, linnen, polyester, zijde, wol, leer of een mengsel van oplosmiddelen en chemicaliën. Zeer weinig ontwerpers gebruiken zijde voor de vervaardiging van dameskostuums. De meeste rokkostuums voor mannen zijn uitsluitend gemaakt van wol van de kamgaren soort.

Veel geklede pakken voor mannen zijn decennia geleden ontworpen. Het tijdperk van het boyfriend-pak, bijvoorbeeld, begon in de jaren 1930 en breidde zich uit tot in de jaren 1950. Kledingstijlen veranderden voortdurend.

Zoals ze zeggen, trends komen en gaan. Het klassieke zakelijke pak, echter, is tijdloos.

Aanbevolen ontwerpers

Als u liever een pak van een topontwerper draagt, zijn uw mogelijkheden aanzienlijk beperkt. In het geval van vrouwenpakken zijn slechts twee van de grote ontwerpers het overwegen waard voor zaken: Ralph Lauren en Calvin Klein. De andere merken kunnen gerust buiten beschouwing worden gelaten, aangezien de meeste van hun aanbiedingen niet noodzakelijk geschikt zijn voor vrouwen.

liever de klassieke look. Slim-mouwen voering zonder zakken.

lees meer:

Trouwpak man 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.