Hoe maak je een geweldige zomerklassieker

Stomerij Breda Trends komen en gaan als het gaat om dameskleding online; maar er zijn klassieke stukken die eigenlijk tijdloos zijn. Een ideale zomerklassieker is een vloeiende maxi-jurk op knielengte. De bloemen- of zoömorfe prints zijn zeer vrouwelijk en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met een geweldig vest. U kunt een eenvoudig linnen hemd dragen over laag uitgesneden stukken, die u eigenlijk in de juiste proporties vormen.

Om wat meer vorm te geven kunt u grote, kleurrijke sandalen dragen, eenvoudige t-shirts of een vrouwelijke top, een fedorahoed, een brede riem en een zwarte geklede broek. Een andere top die een klassieker is in de zomer is een tuniek. Losse blouses zijn ideaal bij deze topjes. Vergeet echter niet de kleine details. U kunt spelen met sieraden, zoals oorbellen, kettingen en armbanden om uw outfit te complimenteren.

De kleuren van de zomer variëren van roze en geel tot blauw en wit. Deze kleuren profiteren van het warme, zonnige weer. Uw keuze van kleuren toont uw persoonlijkheid en uw temperament. Het kan zijn dat het weer niet maanden meegaat. Als dat het geval zal zijn, kan uw kleur keuze weerspiegelen op iets anders dan het weer. Hoewel roze wordt geassocieerd met liefde en warmte, als het een te sterke kleur overweeg Paars. Het toont veelzijdige kenmerken en kan een geschikte kleur voor een zomerse dag zijn.

Zonder rekening te houden met het weer, de regels en de algemene richtlijnen, vinden sommige mensen dat kleurrijkere kleding voor sommige gelegenheden geschikt kan zijn. Een meer gedurfde overhemd kan net zijn wat je nodig hebt in een haast. Bijvoorbeeld, als u een weekend zakenreis voor de boeg heeft, zou u een overhemdstrategie in een restaurant kunnen dragen. Het geeft u de tijd om af te koelen en de kleren uit te trekken voordat u met uw collega’s in de directiekamer gaat zitten. Het is leuk, het laat je opvallen en je hoeft je geen zorgen te maken over het passen van de kleding, met een trip naar de Stomerij Breda .

Paars, als kleur van tuinen en Paars is daarom een van de beste kleuren die je kunt dragen met een creatieve, artistieke uitstraling. Je kunt jezelf uitdrukken met een paars shirt en het geeft je een trendy street chic uitstraling. Voor een beetje meer flare, kunt u een overhemd dragen in tinten van Prepare: turquoise, koraal of lila. Sommige experts vinden turkoois en koraal een goede combinatie vanwege hun complementaire karakter. lila is ook een mooie kleur voor een zomerse dag. Het creëert een elautische look en met een lila overhemd voelt u zich comfortabel, stijlvol en modieus.

Met paars kun je zowel conservatief als extreem trendy zijn. Er is een sterke relatie tussen beweging en kleur. De beweging van een persoon geeft de relatie met de omgeving aan. Oranje is een zeer dynamische kleur en een van de meest trendy kleuren van het seizoen. Het zweeft eigenlijk tussen rood en paars. Geel is ook een kleur van beweging, maar wordt over het algemeen niet zo vaak gebruikt. Het is een van de kleuren die door trendsetters op hun kleding wordt gebruikt.

Een andere kleur van beweging is bruin. Bruin is als wit, maar iets minder levendig. Het creëert een zeer stijlvolle look, met een licht ontspannen uitdrukking. Het heeft nog niet zijn intrede gedaan, maar zijn textuur is aantrekkelijk, en het past goed bij rood. Rood en bruin vormen een geweldige combinatie. Door deze kleuren, hoeven ze niet met elkaar gedragen te worden. De beste manier om je kleding te mixen & matchen is om kleuren te kiezen die beweging creëren, d.w.z. die met veel van. Pastelkleuren zoals lichtroze, babyblauw, lichtpaars, koffiebruin of wat je maar geschikt vindt, passen in deze categorie.

Kleuren die een contrast vormen, zijn niet bedoeld om samen te dragen. Bijvoorbeeld, rood en geel, of fel en lichtgroen. Deze contrasten creëren een “drop” of “daq” look, populair in de detailhandel. Dus tenzij je in een modezaak werkt waar topmerken worden verkocht, blijf alsjeblieft bij dezelfde kleuren, het is niet modieus. Het zal er erg gedateerd uitzien. De uitzondering hier is zwart en wit, evenals sommige kleurencombinaties daartussenin. Het is heel belangrijk om uit te zoeken met welke kleuren de meerderheid van uw bedrijf werkt. Daarom is het altijd een goed idee om een vergadering te houden over bedrijfsbrede kleurcoördinatie, de basisprincipes van het coördineren van kleuren, hoe u de Vision Perfect Color Coordinating voor uw groep kunt toepassen.

Als je niet goed verkoopt. Als je geen plan hebt voor hoe mensen je zullen zien op je werk, kan vergadering na vergadering na vergadering je uitputten. Wees bereid om veel meer vergaderingen bij te wonen, en wees bereid om je geloofwaardigheid te verliezen, als je geen plan hebt over hoe mensen je zullen zien. Uw voorkomen is te allen tijde belangrijk, vooral als uw functieprofiel vereist dat u bij elke vergadering op de voorgrond treedt. Presentatie is belangrijk, en er zijn manieren om jezelf te promoten, als je naam wilt maken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.