Ibiza Tassen

ibiza tas

Ben je dol op de Ibiza-look of wil je een basic outfit een opvallende twist geven? Een Ibiza tas geeft je outfit een flirty bohemian look. Waar je ook heen gaat, met een Ibiza tas neem je de zon met je mee.

De Ibiza tas past niet bij elke kleur jurk. Als je denkt aan tinten als wit, crème, parelmoer, zwart of rood, dan is de Ibiza tas niet de tas voor jou. Hoewel de kleur bij de meeste kleuren zal passen, kun je het beste gaan voor een zwarte, koperen of mosterdgele tas. Deze kleuren passen bij de Ibiza tas.

Ibiza tassen zijn gemaakt van bruin PVC, waardoor ze zelfs van een afstand gemakkelijk te herkennen zijn. Soms zijn er vakjes aan de zijkanten van de tas, meestal voor een mobiele telefoon of een ander onbeduidend voorwerp. Een ander kenmerk is de inductieve sleutelhaak, waarmee de tas gemakkelijk kan worden geopend met behulp van de toegevoegde elastische band.

Jongeren houden van Ibiza tassen. De belangrijkste reden is dat de tassen bij alle kleding passen. Bovendien zijn de tassen gemakkelijk te wassen in machines en gemakkelijk op te bergen. Je hebt een relatief kleine en platte tas nodig, zodat de Ibiza tas niet weer een mode faux pas wordt. Idealiter wil je dat de Ibiza tas versierd is met kralen, studs of een andere leuke functie. Je kan echter ook gaan voor een relatief kleine tas die de anderen niet zou storen.

Een persoon met een fetisj voor tassen zal dol zijn op een Ibiza tas. Tassen zijn altijd al een fenomeen uit de ruimte geweest en nu kan de Ibiza-persoon zijn of haar gevoel voor smaak uitdrukken in Ibiza-tassen.

Je kunt een Ibiza tas gemakkelijk van veraf zien. Je hoeft niet te dicht bij de tas te staan om hem te kunnen opmerken. Veel tassenmerken maken Ibiza-tassen van goede kwaliteit, maar je kunt er nooit zeker van zijn of een Ibiza-tas goedkoop of duur is. De tas is goedkoop als je rekening houdt met de kosten voor het maken van een modieuze tas en met het algemene marktbereik van het merk.

Omdat Ibiza tassen goedkoop zijn, kan je twee Ibiza tassen hebben en je toch een goede jeans veroorloven. Zou je twee Ibiza tassen hebben die bij elke outfit passen? Niet echt. Dat zou inderdaad verspilling zijn. Maar zie het als een mode-investering. Je pas aangeschafte Ibiza tas zou een automatisch item in je garderobe moeten zijn.

Dus nu hoef je je geen zorgen te maken of je wel of niet een Ibiza tas moet kopen. Denk er gewoon over na. U bent een verstandige fashionista. U begrijpt dat het kopen van een luxueuze tas gelijk staat aan het investeren in een kunstwerk, vooral als het een designklassieker is. Daarom moet u absoluut een Ibiza tas hebben.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.