Kleed je jurk

Exclusieve Jurken

Dressing is het voorrecht van rappers, meer in het bijzonder van deze drie: Beyonce, Rihanna, en Jay Z. Omdat, kleding een grote invloed heeft op de manier waarop deze artiesten zichzelf zien, hun merken, en de manier waarop wij hen zien, is anders-zijn absoluut noodzakelijk.

Jurk Een jurk heeft regels die bij verschillende mensen passen.In het algemeen gelden de volgende kledingvoorschriften

1. Draag nooit een jurk met een korte broek of spijkerbroek. Die zijn te casual voor een theatervoorstelling.

2. Kies de kleur van je accessoires (juwelen, schoeisel, riemen) aan de hand van de kleur van je toga. Bijvoorbeeld, als uw japon roze is en uw accessoires zijn zwart en geel, dan zal uw hele outfit roze zijn en in het roze tentoongesteld worden.

3. Zorg ervoor dat je japon los genoeg hangt zodat zowel je ondergoed als je rok de grond raken. Kies nooit voor een japon die alleen je benen accentueert. Wees bovendien nooit bang om je ondergoed te laten zien. Je japon moet overgoten zijn.

4. Draag niet meer dan twee kleuren, vooral niet in een enkele lijn. Het zal er te eentonig uitzien. Bovendien geeft het een andere boodschap af dan wanneer je je kleedt in één kleur. Bijvoorbeeld, als uw jurk bruin is om bij uw haar te passen, draag dan een jurk met een lichtbruine kleur om bij uw huid te passen.

5. Hou je make-up licht en glanzend.

6. Houd de nagels korter dan de teennagels.

7. Geen sandalen of slippers. Het geeft een oudere persoonlijkheid het gevoel tussen het toneel en de echte wereld te staan.

Jurk Elke effen kleur jurk.

Joan Collins zag er bijvoorbeeld geweldig uit met haar rode jurk op die Summer Benefit Party. Een wazig groen op de lippen, en een donkerder tint bij de ogen zou je een gevoel van romantiek geven. Ik wed dat je het gevoel kreeg dat ze daar rondzweefde. Verzin je Aziatische indien nodig.

8. De maxi jurk is een ballerina jurk. Hij moet vloeiend lang en los zijn. Hij moet minder formeel zijn dan een baljurk over de hele lengte. Het beste is om een jurk te vinden met patronen en versieringen.

9. Zachte kleuren zijn het beste voor deze trend. Pastel en baby blauw, taupe, en nude kleurige tinten zijn to-die-for op de huid van een babypop.

10. De empire (in de vorm van een hoofdletter A) jurk maakt het lichaam plat. De stijl doet de taille kleiner lijken, en de buste hoger. Zowel de rok als de top kunnen gelijk of efficiënt zijn, afhankelijk van de ontwerper. Veel geluk, baby!

11. De katoenen mouwloze jurk. Het heeft gedessineerde mouwen die pronken met mooie slanke polsen.

12. De flirterige avondjurk. Niets ziet er zo aantrekkelijk uit als een vrouw die pronkt met haar spullen. De sleutel tot deze look is het creëren van een disharmonisch evenwicht. Hier, een nauwsluitende jurk die pronkt met decolleté, terwijl hij overal even geproportioneerd is. Deze stijl laat de buste groter lijken dan ze eigenlijk is. De enige buste die deze stijl moet vermijden is de bovenste.

13. De schattige  meisje look. Voor deze look is het de droom van een sorority girl om een paar lakeien aan de haak te slaan en de slinger te dragen die de finishing Touch geeft aan deze sorority babe. Een halterulla met een klein, maar verleidelijk sleuteltje is praktisch maar niet faddish. De laag uitgesneden rug laat je pronken met zwoele rondingen.

14. De overtredingen van een ondeugend Spy Girl. Ze wil de eer niet delen met een kerel. De Sexy Cult sta rol gaat over superieur zijn. De Sexy Cult sta draagt het best het Gerald Genta topje, de Swrack Scallop Earring, en het met tegenzin vleeskleurige jurkje.

15. Dat gothic promomotief. Prijs het Goth girl kostuum, dat het beste de attaches persoonlijke terrein van interesse kan weerspiegelen. De oudere, wijzere, seksuele betekenis van het woord “gothic” gaat niet over huid. Het cultiveren van een wilde, hoewel relatief tamme fancy dress, is, “gothic” per se.

16. Oude Hollywood Diva. De rode loper is altijd getuige van een ster, er is een immense ontwikkeling van kostuum, make-up en kapsel op de premières podia, en dit is ook actueel. De Hollywood superster look is het hebben van een ALL over beschilderd gezicht. Wat men zich meestal niet herinnert, is Marilyn Monroe’s BAR verlatende witte panter. Sommigen gaan naar haar kritieke fout, de extra grote halsketting die ze droeg, een onpraktische jurk met volants die niet veraf was. en dus de benenmouwen-lange jurk die ze had gedragen!

 

Lees meer

Modest fashion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.