Paris Hill Denim Stof

Selvedge denim

Selvedge denim stof werd in de jaren 80 in de VS gemaakt. Het hield van hippe kracht en was populair tot 2000, net voor de mode echt opkwam. plaats 1955 50’s 60’s 70’s 80’s 1990 2000.

Sherri Hill Women’s Exclusive Edition

Geschiedenis van Sherri Hill Jurk

Was het niet voor de dood van mode-legende Alexander McQueen, die helaas werd gedood door aids in off duty, zou de mannenmode trends worden voortgezet om te innoveren en te evolueren. Het is echter bij bijna elke denkbare mode hetzelfde gebleven. Het is nu zeldzaam om nog een modeverhaal tegen te komen dat uniek is. Mode 365 dagen per jaar is de huidige norm in de glamoureuze wereld van de haute couture. Modetrends zijn nu net zo vast als het weerpatroon in de hoofdstad van de mode, Parijs.De laatste 15 jaar zijn voor de mode een achtbaanrit geweest. Het meest opwindende is dat de stijl is omarmd door een land, cultuur, school of religie op de planeet.

Er waren mouwloze tasjes die door beroemdheden in LA, Milaan en Parijs werden bekeken. Experimenten met kleurblokken en bizarre kleurencombinaties hebben overal plaatsgevonden. Elk jaar is de stijl een beetje meer geƫvolueerd. Parijs was de eerste metropool die gastheer was van deze nieuwe modetrend en het is een groot succes gebleken. Terwijl de stijl Loads of Raggamuffins-branded pink and purple een hit aan het worden was in Londen, was de King of Fashion zijn laatste run aan het afronden. De Raggamuffin-promoties gingen de hele wereld rond met beroemdheden die ze rondslepen in lederen duffelachtige bagage. De look verscheen opnieuw in Londen onder de naam Smart Net West of Riders tote, samen met de gebruikelijke reeks skateschoenen en sneakers. Ze waren zo populair dat ze zelfs in het tijdschrift Weekend werden vermeld.

Lees meer over Dereon hier. En ontdek de hete celeberty details in onze Laatste celebrity nieuws post. Bedankt voor uw bezoek!

Lees meer

Herenkleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.