Vrijetijdskleding

Casual kleding heren

Regel nummer één – de kleding moet comfortabel zijn. Mensen hebben verschillende comfortniveaus en hun lichamen zijn ook gevoelig, afhankelijk van hun leeftijd, geslacht of lichaamsgrootte. Zorg ervoor dat uw kleding comfortabel zit, want als u zich ongemakkelijk voelt, zult u dat merken. Het is ook erg gênant om een ongemakkelijke jurk te dragen. Een vrijetijdskleding is meestal casual kleding die u kunt dragen naar een picknick of een uitstapje naar de golfbaan, waar u niet stijfjes hoeft te zijn. Een formele jurk daarentegen wordt meestal gedragen naar een vergadering of naar een feest.

Een jurk die je naar je werk of naar een feest draagt, lijkt misschien gepast, maar is eigenlijk formeel en vereist een strikte wijze van aankleden. Men moet voorzichtig zijn en zijn uiterlijk te allen tijde is relatief belangrijk dan het dragen van comfortabele kleding. Uit je comfort zone gaan is niet aan te raden. Twee – De kleren moeten redelijk zijn. Met andere woorden, de prijzen moeten aanvaardbaar zijn. Gewoon omdat mensen casual zijn betekent niet dat ze goedkoop zijn.

Je moet ook onthouden dat de kleding geschikt moet zijn voor het evenement. Wat je draagt voor een picknick is meestal niet geschikt voor een grote functie waar u het middelpunt van de belangstelling van alle zitplaatsen. Er zijn verschillende jurken voor verschillende gelegenheden. Bij een picknick kunt u een goedkopere jurk dragen, zoals een singlet top. Je kunt naar een kleine gelegenheid gaan in een t-shirt. Om naar een grote gelegenheid te gaan – kunt u een formele broek dragen.

U kunt ook – een zijden blouse dragen, deze keer kunt u kiezen voor een zeer mooie blouse met lange mouwen of met een zeer slimme blouse zonder knopen. U kunt – nooit vergeten om een paar hoge hakken te dragen. Hoge hakken zijn klassiekers omdat ze vrouwen langer en slanker doen lijken. Tanktops zijn weer heel anders, ze kunnen vergezeld gaan van een riem. Sommigen – kiezen om zwaarlijvige broek te dragen met een riem in plaats van een taillejas.

Riem is een accessoire. Draag nooit een – losse riem. Het maakt je dik. Draag in plaats daarvan een – kleine glanzende gouden of zilveren riem – dit maakt je slank en je – ziet er veel slanker uit. Draag nooit een slobberig of los overhemd met een slobberige broek. De broek moet in verhouding zijn met het bovenstuk. De bovenkant van uw – hemd moet de juiste lengte hebben. Draag nooit – te veel juwelen. Sieraden zijn altijd hot, maar je moet altijd oppassen dat je niet overdrijft. Je kunt twee tot drie armbanden dragen, maar draag nooit meer dan dat. Je wilt er niet smakeloos uitzien. Sieraden passen alleen bij speciale gelegenheden. Nee – nee – nee – nee!

 

Lees meer

street wear kleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.