Wat is je favoriete vorm?

Sieraden met edelstenen

Wat is je favoriete vorm?

We begrijpen dat niet alle halskettingen of oorbellen gelijk zijn, maar het is toch interessant om stukken te kiezen die het beste bij je vorm passen. Misschien wil je pronken met de Biker Beach look met een medium bovensnit of hoge kraag. Je zou graag je buik te onthullen en pronken met uw sieraden Stand stuk met een rok en fel geel. Het is gemakkelijk om kettingen te vinden die deze look creëren. Wij stellen voor dat u online zoekt naar groothandelstukken met dezelfde kleuren en stijlen, en een starterketting kiest om uw look te creëren. Als je dan thuis komt, kun je meer unieke looks creëren door een tweede, andere ketting te dragen.

Kun je meer dan één juweel in één oorbel doen?

Het antwoord is ja, je kunt meer dan één edelsteen in je oorbel doen. Elke steen is uniek, net als elk paar oorbellen. Dit is de reden waarom ze komen in een verscheidenheid van kleuren met extra veelzijdigheid voor uw looks. Van limoengroene edelstenen tot zwarte, paarse, groene, gele, rode, roze, witte, zilveren, gouden, grijze, blauwe en paarse edelstenen, u vindt ze in oneindige variëteiten. Begin nu met winkelen, en u kunt uw oorbellen mode precies zoals u wilt dat ze zijn.

Wat is de kleur van de edelstenen?

Zoals u zou verwachten, zal de kleur van de edelsteen afhangen van de kleur van de schaduw of tint van de steen. Anders, het is volledig genegeerd. Dat betekent dat als je een lichtblauwe steen hebt gevonden, dat niet betekent dat dat hetzelfde is als een dieppaarse steen. Of als je een paarse steen hebt gevonden, wil dat niet zeggen dat hij hetzelfde is als een dieproze steen. Het is duidelijk dat je moet oppassen met wat je koopt. Maar belangrijker dan dat, het zorgt ervoor dat je krijgt waar je voor betaalt.

Hoe ver is de edelsteen van de winkel?

De manier waarop diamanten worden gevonden, en de manier waarop ze geprijsd zijn, hangt af van de dag van het jaar waar je naar kijkt. Zoals blijkt, worden de kleuren van de stenen meer bepaald door de kleur van de tint van de steen die u zoekt dan door de kleur die u daadwerkelijk ziet als u naar de steen kijkt. Dit is een belangrijk ding om te weten, want tenzij je de tijd nemen om wat onderzoek te doen, zou je kunnen kijken naar een andere gesorteerde steen dan je buurman in de straat.

Zijn de edelstenen echt?

Tenminste de meeste van de tijd, tenzij je Kristal edelsteen dealer, je zult nooit echt weten, tenzij je ze onderzoeken onder een microscoop. De methode van colorization is wat maakt de stenen verschijnen de manier waarop ze doen, en verschillende stenen zijn gekleurd met verschillende metalen.

Is een natuurlijke edelsteen noodzakelijk?

Als u te maken heeft met insluitsels, of spleten in de steen, dan ja, dan heeft u een edelsteenticer nodig. Maar tenzij u zeer ervaren bent met edelstenen, heeft u een edelsteenslijper van ruwe kwaliteit nodig om een echt goede slijpsel te krijgen. Dat is wat we bedoelen met kwaliteit. Het verschil tussen een natuurlijke edelsteen en een synthetische edelsteen is de ruwe slijpvorm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.