Hoe krijg je het logo op het kledingstuk?

Kleding bedrukken Den Haag

Als u van plan bent een logo op een kledingstuk te drukken, moet u eerst uitzoeken hoe u het logo op het kledingstuk krijgt. Hoe groot is uw logo, en welke kleur? Wilt u dat het door het drukken iets vervaagt of dat het gezeefdrukte logo zo wit mogelijk is? Kijk ook eens naar het kledinglabel, welke kleuren en wat voor soort kledingstuk is het precies? Een generiek kledingstukpenning zal u meestal niet al te veel details geven, tenzij uw logo er enigszins uitspringt. Laat het ontwerp op het kledingstuk drukken als dat mogelijk is, en kijk hoe het eruit ziet. Als u op een andere stof dan jersey, katoen of polyester wilt drukken, moet u rekening houden met hoe het zal aanvoelen. Kies het juiste soort kledingstuk, maar zorg er in ieder geval voor dat uw logo of boodschap gezien wordt.

Ook de zeef moet zorgvuldig zijn gekozen. Het zeefmateriaal moet sterk genoeg zijn om een hessianuratie en het wassen te doorstaan, maar ook een goede ondersteuning bieden aan de inkt eronder. Er zijn een reeks stoffen die voor zeefdruk kunnen worden gebruikt, van titanium metallic tot volledig canvas. Bij de keuze van de zeef komt ook verweerd polyester in aanmerking. Kies bovendien de juiste inkt voor de stof, vermijd een te zware inkt, te zware inkt kan gaan klonteren en uitrekken – wat uiteindelijk de stof zal beschadigen en een puinhoop van uw kunstwerk zal maken. Het zeefmateriaal moet ook stevig genoeg zijn om bestand te zijn tegen afdrukken en temperatuurwisselingen.

De inkttank en de container moeten echt stevig zijn. Een populaire keuze is het gebruik van een grote roestvrij stalen container. Of het nu plastic of staal is, een goede tank moet zorgvuldig sterk zijn en zijn integriteit waarborgen, zodat hij niet onder druk zal breken. Sommige van de tanks hebben ook een sproeipomp om u te laten vullen met een vooraf ingestelde snelheid om overstromingen te voorkomen.

Inkt en drukwerk moeten regelmatig worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze hun werk goed doen. toonhoogte en druk, zorg ervoor dat ze nauwkeurig gevuld zijn voor maximale prestaties. Het helpt ook als u de inkt goed kunt controleren, alleen dan gaat hij veel langer mee. Sommige inkten kunnen uitlopen en de kwaliteit van de afdruk zal er ook onder lijden. Controleer in ieder geval of uw scherm correct is gecoat en of het scherm niet ontvlambaar is, vooral bij direct huidcontact met de kleding. Gebruik handschoenen bij het hanteren van de zeef; dat helpt uw huid te beschermen tegen de lekkage die u soms kunt insnoeren.

Wie draagt T-Shirt Transfers? Transfers worden vaak gebruikt om bepaalde merken en producten te promoten. Het doel is om het belangrijkste kenmerk van uw merk of het product dat u wilt promoten in te voegen. Deze marketing methode wordt deels gezien als een manier om de waarheid over uw bedrijf te vertellen. Door T-shirts met uw bedrijfsnaam of logo te dragen, kunt u iedereen laten weten wat u verkoopt en het product op de wachtlijst houden. U kunt vertrouwen op de mond-tot-mondreclame als de promotie op gang is gekomen, hoewel de roddelbladen u misschien een glamoureuzer imago geven. Uw product verkoopvaardigheden zullen verbeteren wanneer u uw eigen aanwezigheid op sociale media hebt.

U kunt meer te weten komen over T-shirt Transfers en een schaarse catalogus van producten op de T-shirt Transfers marktplaats krijgen. Meestal zijn dit de producten waar u tot nu toe nog niet van gehoord hebt. Het aantal beschikbare producten in deze ruimte neemt dagelijks toe, aangezien meer en meer bedrijven hun merken willen promoten door Boris Botezatu en anderen in de industrie.

Ook zou u een link kunnen leggen naar de website van een custom inkt shirt ontwerper, hun portfolio kunnen bekijken en zelf met hen in contact kunnen komen via een informele chat in vermomming. Als u een inventarisatie maakt van materialen en offertes voor het drukken van kleding op maat, vindt u het op de lange termijn wellicht eenvoudiger om met een Ink-jet printer te werken, omdat uw ontwerpen onmiddellijk worden omgezet in een kledingstuk dat door velen, zo niet iedereen, kan worden gedistribueerd en gedragen. Een Ink-jet is de best beschikbare oplossing omdat het een afdruk van hoge kwaliteit biedt, en ervoor kan zorgen dat uw ontwerpen niet te veel slijtage vertonen. Een inkt op linnen hemd is licht maar kernachtig en stevig.

Beperk uw zoektocht niet tot effen witte en gekleurde kledingstukken. U kunt voor een unieke look gaan door uw kledingstuk in levendige kleuren te ontwerpen, of door uw kleurrijke ontwerpen met verschillende kleuren, vormen en texturen te rissezlen (opnieuw te laten rimpelen).

 

Lees meer

Huisstijl ontwerpen 
Design 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.