bohemien juwelen

Bohemian sieraden

Dus wat zeggen bohemien sieraden en de bohemien stijl speciaal? Zoals de meeste sieraden, zijn bohemien accessoires een manier om een vleugje individualisme toe te voegen aan je dagelijkse look en aanwezigheid.

De bohemienstijl daarentegen wordt gedefinieerd door het gebruik van ongebruikelijke en ongewone juwelen. Deze passen niet in conventionele concepten van waarde en handel. Ze zijn waardevol omdat hun ongewone karakter hen onderscheidt van de rest. Ze zijn met elkaar verbonden door de warmte waarmee ze omhelzen. Dit draagt op zijn beurt bij tot hun waarde. Het klinkt misschien vergezocht of grillig, maar degenen die bohemien sieraden hebben ervaren geloven dat het een manier is om je gevoel van waarden, roem en betekenis te verbeteren.

De meerderheid van de moderne bohemiens zijn noch kunstenaars noch gewone mensen. Voor hen is de Boheemse stijl een Valse Identiteit. Zij hoeven geen beroepen uit te oefenen die handigheid en geavanceerde vaardigheden vereisen. Evenmin hebben zij allen noodzakelijkerwijs hetzelfde opleidingsniveau. Toch hebben ze allemaal hetzelfde doel: innerlijke en uiterlijke uitspraken die absoluut en volledig zinvol zijn. Alle vrouwen weten dat een deel van de stijl van een bohemien erin bestaat hedendaagse stijlen te combineren en ze op een unieke en functionerende manier te gebruiken om een soort mix te creëren.

Soms worden bohemien sieraden gecategoriseerd op basis van het soort metaal waarvan ze zijn gemaakt. Dit zijn platina, goud, of zilver. In feite is brons een ander populair metaal dat in de plaats wordt gebruikt. De vormen zijn typisch voor de Aziatische esthetiek: ionen, rond, ovaal, en geometrische patronen, die ook nauw verbonden zijn met een Chinees motief dat harmonie wordt genoemd. Deze hebben geleidelijk de westerse mode beïnvloed en zijn nog steeds te herkennen bij topontwerpers van juwelen. Het is even belangrijk op te merken dat de items hebben meestal geherdefinieerd cross-purpose: ze kunnen worden gedragen voor zowel de dagelijkse routine en speciale gelegenheden zoals verjaardag, barmitzvah, en bruiloften.

Door de invloed van het Westen heeft de bohemienstijl een vitale stijl van zelfexpressie uitgevonden. Waar, een persoon die bohemien sieraden draagt kan nog steeds projecteren een glamoureuze imago, maar dat is alleen omdat hij niet kiest voor de traditionele hamer en spijkers ontwerpen in combinatie met dat. Met andere woorden, een persoon heeft afgeworpen het stigma van boho chic door te kiezen voor de versierde stukken te dragen.

In tegenstelling tot hun voorgangers, zijn de bohemien sieraden stukken niet gemaakt van saaie materialen. In de vorige generaties, werden ze meestal gemaakt van schelp, hout, en breukvast kristal. Maar nu zijn ze vaak gemaakt van edele metalen zoals witgoud, platina of brons. Deze geven de kleding een rijke kwaliteit die gemakkelijk kan worden gecombineerd met een casual garderobe. In één woord, u zult nooit het gevoel hebben dat u een kostuum draagt. Maar de stijl is natuurlijk verre van saai. De rijke en weelderige kwaliteiten van de metalen geven de sieraden een gevoel van aproportie, wat ook kan worden waargenomen aan de uiterlijke vorm en de manier waarop het is vervaardigd.

Voor de mensen die van experimenteren houden, zijn de bohemien juwelen ontwerpers van vandaag zeker Jamie aanwezig. Zij maken hun ontwerpen variërend. Daarom is het bijna onmogelijk om hun stijl als boho te bestempelen. In feite komt het het dichtst in de buurt van een allesomvattende stijl, die op verschillende manieren kan worden gedragen.

Dus, ga en verken deze opmerkelijke wereld genaamd bohemien stijl, en je zult zeker iets vinden dat bij je smaak past. Vergeet niet om het te combineren met een goede jurk die textuur en volume geeft om de pasvorm samen met de zwoele blik te benadrukken.

Lees meer:

Bohemien armband

Bohemien oorbellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.