Sokken Sokken

net panty

Maillot sokken zijn kledingstukken die speciaal door vrouwen worden gedragen om de voeten te beschermen tegen de warmte en het zweet van de dag. Deze kledingstukken zijn niet duidelijk voor vrouwen gemaakt, maar zijn net zo gesneden als mannenkleding. Van oudsher werd de voorkeur gegeven aan monotone kleuren, maar nu worden ze gemaakt in weergaloze tinten om seksestereotypering te voorkomen.

Net panty’s genieten de grote voorkeur van sportminnend vrouwen. Deze themapanty’s lijken op blinkende verticale strepen dankzij de karakteristieke platte bovenkant van Net. Traditioneel werden deze kledingstukken versierd met contrasterende kleuren, hetzij effen wit of net wit, waardoor zij geschikt zijn voor elk sportief ensemble.

De enhanced tights look – net als de compressiepanty’s voor mannen – zijn een soort kousen die de indruk wekken dat de benen over de hele lengte slanker zijn. Dit wordt bereikt door het gebruik van twee verschillende kleuren; de eerste is een accent kleur die is als een felle splash van kleur dotting de gespierd en glad dijen, heupen, en kont. De tweede is de eigenlijke basiskleur van de panty, dit is belangrijk omdat de tweede kleur een anti-correlatie met de eerste zal vertonen, waardoor de benen dunner en langer lijken.

De esthetische waarde van panty’s wordt al sinds hun ontstaan erkend: zij zijn genderneutraal, lichaam verbeterend, verfraaiend voor de benen en zeer comfortabel. Modemodellen trekken ze dagelijks aan op de catwalk om te pronken met thema’s in kleuren en prints. Vrouwelijke, professionele vrouwen hebben een sterke markt gelanceerd voor kleurrijke en sexy panty’s . . deze worden gedragen onder broeken en jurken als een soort lingerie of verleidelijke kleding . . roze, roos, fuchsia en andere aantrekkelijke kleuren worden gebruikt omdat zij aantrekkelijk zijn voor de meeste vrouwen.

De beschikbaarheid van zoveel stijlen, van kniehoge tot huidstrakke dijbeenhoge, leidde tot meer vraag en creëerde ook een grote markt voor pantyfabrikanten. Deze industrie heeft een grote bloei gekend en er zijn verschillende stijlen panty’s voor alle gelegenheden. Er zijn verschillende soorten panty’s, die van verschillende materialen zijn gemaakt. De meest gebruikte panty’s zijn die van lycra, nylon en visnet. Deze zijn zeer comfortabel, glad en sexy en worden over het algemeen ’s avonds gedragen.

In het begin van de 20e eeuw waren panty’s in Amerika een sensatie en een stijlstatement voor veel vrouwen uit de hogere klasse. Rond deze tijd begonnen ook in het Verenigd Koninkrijk mannen panty’s te dragen. Deze waren niet beperkt tot mannen die broeken droegen, maar mannen die broeken droegen en ersatz-stijlen waren aan de orde van de dag. Tegen het begin van de jaren 1970 eisten de Amerikaanse vrouwen hun des Francises (thermonarker voor mannen) hetgeen leidde tot de ontwikkeling van Amerikaanse damespanty’s van Sterling en openweefsel.

Vandaag de dag zijn panty’s een wereldwijde industrie. De panty-industrie wordt wereldwijd gekenmerkt door een robuuste en stijgende vraag, een steeds grotere winstmarge en een eindeloze bron van nieuwe ontwerpen.

De maillotstijl had een grote invloed op de popcultuur in de jaren 1960 en 1970 en deze invloed duurt voort. Zowel in de jaren 1960 als in de jaren 1970 kwamen veel “Tyree verkleiningen” of Brian Screen-effecten voor in populaire films zoals “The Partridge Family”. Panty’s worden vaak geassocieerd met de “gym-wear” of de “hippie-cultuur”, waarbij veel vrouwen ze droegen als onderdeel van hun “gym-outfit”. De panty was een onderdeel van de uitgebreide danskledij die in veel studies van de “hippiecultuur” voorkwam.

In de populaire cultuur van vandaag worden panty’s vaak gezien als een parallellie met de sexy kledij van vrouwen. Hoewel mannen al snel panty’s gingen dragen, was de populariteit van de panty voor vrouwen beperkt door een “panty en visnet” look. Toen mannen in 1974 panty’s begonnen te dragen, werd het beschouwd als flirterig en sexy. Vandaag de dag zijn de panty’s vaak uiterlijke kledingstukken, terwijl ze in de jaren 1960 bijna niet te zien waren. Op dit moment, zijn ze vrijwel onbestaande.

Naast een grote invloed op de modetrends, hebben ook de kousenstijlen van nu een invloed gehad op de cultuur. Vandaag de dag is de manier om een date te krijgen het aantrekken van visnet of gestreepte panty’s en een paar korte shorts in combinatie met metallic pumps.

De traditionele combinatie van zwarte panty’s is zwart satijn, maar vandaag kousen ontwerpers hebben geëxperimenteerd met gedurfde kleuren, zoals Paars, glanzend legging, alarmerende geel, baby roze, of ontzagwekkende romige Orangeplus vele andere fantastische kleurenpaletten die mooi te coördineren met avondjurken, cocktailjurken, rokken, en feestjurken gelijk. Gekleurde, pailletten, gebreide of kralen panty’s zijn ook het maken van een verschijning dit seizoen. Het dragen van een panty voor de lijnvoering zou ook moeten helpen om eventuele Keltische schoenveters uit je weg te ruimen.

Van alle maffe schoonheden in de wereld, kan er geen tippen aan de panty.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.