Mode Tijdschrift Trends

Mode Tijdschrift Trends

Mode-ideeën ontlenen aan het laatste nieuws

We leven in een tijdperk waarin alles met lichtsnelheid gaat. Niets is te snel. Niets. In feite zijn de meeste dingen tegenwoordig te vroeg. Dit is de reden waarom mode extreem populair is geworden en niemand goed op de meters let. Elke dag wordt er iets in de Damesmode Den Bosch gegooid dat voorheen genegeerd werd. De meeste mensen hebben niet eens de tijd om aan de rozen te ruiken. Wat doe je dan? Je leest de nieuwste tijdschriften om te zien wat de hipste ontwerpers hebben uitgebracht en kijkt wat je van hun stijl kunt namaken (of je op zijn minst kunt inspireren).

Zo kwam ik onlangs een artikel tegen waarin werd besproken hoe je een fashion forward imago kunt creëren zonder je outfit te veranderen die je thuis al hebt gemaakt. Het belangrijkste element was kleur en hoe belangrijk dat was. Het handige hier is dat het tijdschrift eigenlijk eenvoudige instructies gaf. Het item was een getailleerde zwarte coltrui die mijn figuur niet flatteerde, dus koos ik een kleur waarvan ik wist dat die mooi zou contrasteren met mijn huid. Ik legde een zwarte tweedrok over een mooie bruine legging en voegde een middelhoge gouden hanger aan een ketting als ornament toe. De outfit was een beetje zwaar op het zwart, dat is de reden waarom het een geweldige dag was om in die specifieke kleur te werken! Als je dit jaar een ‘receptenboek’ voor stijltijdschriften kunt vinden, is dat misschien een goede manier om je fantasie te prikkelen.

Wat je ook zal opvallen als je de laatste modecolumn van iemand anders leest, is dat de kleuren feller en gedurfder zijn dan normaal. Vergeet niet dat de kleur van 2012 niet alleen werd aangekondigd als het jaar van blauw, maar van oranje! Deze voorliefde voor kleur is ook duidelijk te zien op de catwalks. Vaak introduceren ontwerpers een opvallende tint en houden ze vervolgens alle opties voor die tint beperkt. Dit betekent soms dat je je eigen aanpassingen moet maken. Soms is de warme tint verborgen in het zicht, verstopt achter lagen kleding. Als je niet oppast, draag je uiteindelijk schreeuwerige tinten die niemand anders kan dragen en niemand zal opvallen. Let op deze trends en bereid je erop voor zolang het nog kan.

Een seizoen van gedurfde statements

Elk jaar voorspellen de modemagazines welke kleuren het komende seizoen de rage zullen zijn. Dit is meestal hun grootste bron van inhoud en een waar ze wekelijks mee voor de dag komen. Hoewel ongewone kledingstukken het gevolg kunnen zijn, is de basis van deze uitspraken gewaagde tinten die ongewoon zijn. Het is geen geheim dat de mode via Hollywood is geëvolueerd tot waar het nu is. Designer flick chic werd op de middelbare school als revolutionair beschouwd, maar het bewijs is duidelijk te zien in de outfits die gedragen werden tijdens de award shows van dit jaar. Opzienbarend mooie mensen droegen gedurfde, felle tinten en aangenaam verraste blikken van modellen terwijl HollywoodAgents beroemd werden door het simpelweg dragen van de meest trendy outfits van het seizoen!

Als je op zoek bent naar inspiratie, kijk dan naar de mensen die het dichtst bij je staan: je familie en vrienden. Zij zullen fungeren als klankbord terwijl jij je handtekening op straat zet. Dit jaar trekken veel vrienden hun stijl samen rond verschillende ideeën. Door je stijl via deze mensen te personaliseren, klinkt hij authentieker en dat is welverdiend. Omarm je innerlijke Hollywood en koop dit jaar je favoriete modetijdschrift om te zien wat iedereen probeert te kopiëren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.