Desert Hats

Hoeden Utrecht

Desert hoeden zijn iets dat iedereen moet bezitten. Deze hoeden zijn waarschijnlijk heel ongemakkelijk, maar dat is de enige manier waarop het mogelijk is. Als je het leuk vindt, vind je het geweldig, als je dat niet doet, verhuis dan gewoon naar de woestijn.

In de Westerse woestijn, kan de temperatuur tientallen graden hoog zijn. De hitte is ondraaglijk. Dit betekent dat zelfs mensen die met de zon werken verbijsterd zijn door de hitte. In sommige delen van de wereld, moeten mensen uren met de zon werken om hun huidcellen niet kaal te houden.

Daarom is het belangrijk om zonbescherming te dragen. Maar in staat zijn om stil te zitten onder een hemel vol sterren is ook belangrijk. Je kunt net zo goed proberen om van het moment te genieten.

Desert hoeden zijn nu populair, maar materialen zoals GEX zijn ook gebruikt. Misschien is dit waar tot het einde der tijden. Het belangrijkste is dat ze je niet laten branden.

Je kunt ook proberen een hoed te krijgen die kleurrijk is. Het is het proberen waard om te zien hoe het op jou lijkt. Dit is tenslotte jouw tijd. Je kunt alles doen wat je wilt.

Desert hoeden zullen je professioneeler laten voelen als ze je uit de menigte kunnen laten komen. Verschillende bedrijven in Nederlandse nederzetters gaven katoen om de kleding te weven. Daarom werd dit het professionele uniform. Het ontwerp van de hoed verandert afhankelijk van het etablissement of het werk dat je doet.

De bovenkant van het bezit van een woestijnhoed is dat ze het een tijdje volhouden. In de meeste gevallen kunnen ze zelfs doorgegeven worden van de ene generatie aan de andere.

Desert hoeden zijn populair door het feit dat ze de zon uit je ogen houden. Of je in de woestijn werkt of de heuvels, je hebt een hoed nodig die je ogen zal beschermen. Deze hoeden zijn van een grote grootte en ze zijn niet gemaakt van stof maar puur leer.

Meestal zijn deze gemaakt van Merino wol. Dit is de reden waarom de huid warm is. Als het om troost gaat, zijn deze hoeden net boven gemiddeld. De lucht die gevangen zit in deze hoed is warm, maar het komt niet direct terug in je gezicht.

Afgezien van die troost, ziet de hoed er cool uit en zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren. Niet alleen de donkere groene kleur die typisch is voor de woestijnen, maar ook veel heldere tinten. Als je voor iets comfortabels wilt gaan als je je hoofd niet wilt laten zweten, kun je altijd een roze kiezen in plaats van een gele.

Aangezien ze gemaakt zijn van stof, hebben ze de neiging om te schuren waar ze vies worden en daarom hebben ze regelmatige schoonmaak nodig. Dit maakt ze nog comfortabeler om te dragen. De hoed die je draagt zal er nieuw uitzien als je het schoonmaakt.

Nog een voordeel van het hebben van woestijnhoeden is dat ze beter in het houden van de zon uit je gezicht. Je werkt misschien niet buiten in de zon, maar je hebt nog steeds een hoed nodig om je gezicht te beschermen tegen de UV-stralen. Deze hoeden zijn niet gemaakt van dik glas of sterk materiaal zodat ze je gezicht niet kunnen beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Maar het dun materiaal helpt bij het breken van de UV stralen en de minder schadelijke infraroodstralen.

Je moet je afvragen hoe ze op kunnen staan tegen de brandende hitte van de zon. Nou, met de omkope bonthoeden, wordt de hitte verdeeld langs de oppervlakte van de hoed, dus het staat goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.